Photo News / ANP / EPA
Volledig scherm
© Photo News / ANP / EPA

Antwerp neemt het in laatste voorronde Champions League op tegen AEK Athene

Antwerp, Union, Racing Genk, AA Gent en Club Brugge staan op één horde van Europees voetbal. De ene in de Champions League, de andere in de Europa League of Conference League. Wie treffen onze Belgische clubs in de play-offronde? En wanneer worden die wedstrijden gespeeld?

27 reacties

  • linda van landeghem

    8 maanden geleden
    Ik vind de transfer van Avilla dom. Ze hadden niet even kunnen wachten? Nu zijn we nog meer verzwakt. Ik zie het werk van Overmars niet zitten. Geen plan B voor Stengs, geen Avilla, dus Bataille op links tegen zijn voet. Vines is goed voor de (eeuwige) beloften. Enfin...dat doe je toch niet...in de spits staat een niet fitte janssen...geen alternatief. Hoeveel tijd heeft Marc nodig om zij ei te leggen? Das al van vorig seizoen zo op die positie.
  • ronny meuris

    8 maanden geleden
    Met ons typische Belgische chauvinisme gunnen we elkaar weer geen succes in Europa. En dan staan we ervan versteld dat we, op een occasionele uitschuiver na, er ook helemaal niks van terechtbrengen met zo´n mentaliteit.
  • Dirk Jacobs

    8 maanden geleden
    Ik ben Antwerp supporter en hoop dat we de poulefase halen! Ik hoop dan ook dat ALLE Belgische ploegen zo ver mogelijk geraken! Zelfs Club Brugge 😉!
  • Kristof Van dessel

    8 maanden geleden
    Het is in het voordeel van het Belgisch voetbaldag elke ploeg zich plaatst. Go sports!
  • Danny Callaert

    8 maanden geleden
    Dit antwerp kan niets gaan doen in cl. Zeer verzwakt tegen verleden jaar (toen ze kampioen werden met de nodige portie geluk). Missen creativiteit én een goalgetter - en zeggen dat ze de topscorer van 2 jaar geleden betalen om in b-reeks te spelen. Waarom kan van bommel niet het nodige respect opbrengen voor Frey ? Omdat hij zijn hollanders beschermt ?