OLT Rivierenhof

Familie en vrienden nemen donderdagavond afscheid van muzikant Tom Pintens in OLT Rivierenhof Deurne

Het afscheid van Antwerps muzikant Tom Pintens (48) vindt donderdagavond plaats in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Pintens overleed afgelopen vrijdag aan de gevolgen van darmkanker. Zijn familie laat weten dat wie erbij wil zijn, een plekje kan reserveren via zijn sociale media. 

De familie van muzikant Tom Pintens laat weten dat ze overmorgen, op donderdagavond 10 augustus, afscheid nemen van "onze lieve Tom, geliefde, vader, zoon en vriend", in het Openluchttheater (OLT) van het Rivierenhof in Deurne. Pintens overleed afgelopen vrijdag 4 augustus aan de gevolgen van darmkanker. Hij werd geboren op 14 november 1974 en werd dus amper 48 jaar.

Gekleurde sokken als eerbetoon

"Kom zoals je bent, maar weet dat Tom erg hield van gekleurde sokken", laat de familie weten in de uitnodiging voor het afscheid. De avond zal in het teken staan van "dankbaarheid voor alles wat hij voor ons heeft betekend". Hoop ook, want "er is zon in de lucht" staat te lezen bovenaan het overlijdensbericht.

De mensen die Tom Pintens graag zagen en erbij willen zijn op zijn afscheid kunnen een plekje reserveren in het OLT Rivierenhof via zijn sociale media.

Meest gelezen