BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bondscoach Vanthourenhout ziet WK-tijdrit die op lijf van Evenepoel is geschreven: “Venijn zit in de staart”

Zondag, in de wegrit, lukte het net niet. Maar vrijdag kan het voor de eerste keer in de geschiedenis zomaar raak zijn voor een Belg op het WK tijdrijden. Samen met Filippo Ganna en Stefan Küng horen onze landgenoten volgens bondscoach Sven Vanthourenhout bij de absolute favorieten. Wout van Aert kan afrekenen met zijn Poulidorsyndroom. “Maar dit parcours is vooral op het lijf van Remco Evenepoel geschreven.”

10 reacties

  • Andy Staelens

    9 maanden geleden
    Inderdaad, het wegrit parkoer was een grote farce. Dit terwijl de Schotten hun prachtige landschappen konden showen. Welke clown heeft daar een kermiskoers van gemaakt?
  • Dirk Demol

    9 maanden geleden
    Het weer (regen) zal allesbepalend zijn.
  • Koen De Preter

    9 maanden geleden
    De wegrit was een farce, iets voor veldrijders dus wat de uitslag bewijst. Tijdrit hopelijk voor de Belgen: 1) Remco en 2) Wout.
  • Fons Heylen

    9 maanden geleden
    Ik hoop voor Wout maar realistisch gezien zou het zéér straf zijn dat er iemand wint die vol aan de bak ging op de weg , dus dan toch eerder Ganna of de kleine (van gestalte , ideaal voor Cx ) Remco !?
  • Johan Planckaert

    9 maanden geleden
    1 van die 5 zal winnen. De sterkste van de dag. Hopelijk wout, hij zou het zeker verdienen. Met Remco weet je nooit. Als hij rijdt zoals de eerste tijdrit in Italië hebben de anderen geen kans. Hij is en blijft een supertalent.