Gasperini en De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Gasperini en De Ketelaere. © EPA / Photo News

De Ketelaere gaat langs bij de tandarts: hoe kuur bij Atalanta-coach Gasperini voetballers vaak weer doet lachen

Diego Maradona ‘kuste’ ooit zijn trouwring. En schold Gian Piero Gasperini (65) vervolgens, met bebloede lip, uit voor “hijo de puta”. Als speler was de huidige coach van Atalanta destijds dooie middelmaat, maar zijn werk als trainer wordt door de allergrootsten vergeleken met dat van de beste tandarts. Een kennismaking met de kuur van ‘Gasp’. Keert ook Charles De Ketelaere na zijn mislukking bij AC Milan met de glimlach terug?

4 reacties

  • Marc Pauwels

    8 maanden geleden
    CDK heeft niet het internationale niveau om bij topclubs mee te kunnen.
  • Jef Lois

    8 maanden geleden
    Men zal er ook bij Atalanta snel achter komen dat CDK het niet heeft hij heeftzelfs dit jaar bij de jongeren niks kunnen laten zien en zal binnen zeer korte tijd ook bij Atalanta op de bank terecht komen. Hij is door de Belgische pers de hemel in geprezen zonder ook maar ooit iets gepresteerd te hebben en het resultaat hebben we gezien of jiet gezien.
  • Patrick Vandeputte

    8 maanden geleden
    Bij Atalanta gaat hij zich beter voelen dan bij Milan. Wees daar maar gerust over. Hij zal er ook op zijn beste positie uitgespeeld worden, iets wat bij Milan praktisch nooit het geval was.
  • Frank Waeghe

    9 maanden geleden
    Ik hoop dat het goed komt met Charles. Wat hij meemaakte bij Milan is spijtig maar ik denk persoonlijk dat zijn management heel graag een grote transfer wou maken en hem verkeerdelijk deed geloven dat dit zijn volgende stap diende te zijn. Geduld is een mooi iets ook in het voetbal...