AFP
Volledig scherm
© AFP

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Dodental bij ontploffing in fabriek nabij Moskou kan nog fors oplopen: "Al lichaamsdelen gevonden van mogelijk 10 mensen”

UPDATEBij een hevige explosie in de Russische stad Sergiev Posad, op zo’n 70 kilometer ten noordoosten van Moskou, zijn zeker 1 dode en 55 gewonden gevallen. Russische media waarschuwen echter dat het dodental nog fors kan oplopen. Oekraïne meldt intussen afgeslagen Russische aanvallen in het oosten. En in Wit-Rusland, vlak bij de Oekraïense grens, bouwt Wagner een tentenstad voor zo’n 1.000 huurlingen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog.

49 reacties

  • Etienne De Vreese

    9 maanden geleden
    Oekraïne vernield opslag plaatsen fabrieken waar wapens geproduceerd worden.Rusland bestookt burger doeleinden ziekenhuizen appartementen moord de bevolking uit.De derde wereld oorlog begon toen Poetin Oekraïne binnen viel.Kan nog vele jaren duren voor er terug vrede is
  • Rudy Van Daele

    9 maanden geleden
    eindelijk eens een serieuze ontploffing in Rusland , hopelijk volgen ze nu snel na elkaar. Voor de rest wordt Oekraïne het modernste land van Europa. Onze top graaiers zijn zich al aan he voorbereiden, hou de beurzen maar in't oog op het einde van het jaar
  • Ron V L

    9 maanden geleden
    Als tegenstander van om het even welke oorlog schrik ik ervan blij te zijn dat de oorlog zich nu ook alsmaar meer op Russisch grondgebied begint af te spelen. Hoe kun je anders de Russische bevolking duidelijk maken hoe een erge oorlogsmisdadiger hun president is die hen alleen maar zand in de ogen strooit.
  • ivo deledda

    9 maanden geleden
    Volgens mij wilt Rusland de navo zoveel mogelijk wapens laten leveren en wanneer navo geen of weinig wapens meer heeft kunnen ze navo landen aanvallen….?
  • karel jespers

    9 maanden geleden
    Vrede aan alle mensen van goede wil.