RSCA Media
Volledig scherm
© RSCA Media

Mats Rits maakt gevoelige overstap van Club naar Anderlecht: “Eenvoudige keuze”

Wat al even in de lucht hing, is nu ook officieel: Mats Rits (30) verlaat Club Brugge en maakt de gevoelige overstap naar Anderlecht. De clubs bereikten een akkoord over de middenvelder voor een bedrag van 2 miljoen euro plus bonussen.

159 reacties

  • Paul Carpels

    8 maanden geleden
    Onbegrijpelijk dat Club Brugge zo'n speler laat gaan. Steeds werken en voorop gaan in de strijd. Anderlecht kan er maar goed mee zijn. Zij zullen het zich zeker niet beklagen. Ook wel top dat Brugge hem naar Anderlecht laat gaan en prima voor Mats die zijn loopbaan kan verder zetten aan betere voorwaarden. Top speler veel geluk en arbeidsvreugde bij Anderlecht gewenst, Mats
  • HUBERT DE HERDT

    8 maanden geleden
    De beste middevelder van Brugge,domme club.
  • Luc Waterschoot

    8 maanden geleden
    Een zeer logische beslissing van Mats, bij Club zou hij dit seizoen maar 2e of zelfs maar 3e keuze zijn en waarschijnlijk ook geen contractverlenging krijgen. Bij RSCA lag er een mooi 3-jarig contract voor hem klaar en is hij een directe meerwaarde want ze hebben geen deftig middenveld en hij kent de belgische competitie door en door. Sportief van het bestuur van Club dat ze hem deze transfer aan een correcte prijs gunnen, ook al gaat hij naar een concurrent. Het ga je goed bij RSCA Mats.
  • Michel Roman

    8 maanden geleden
    Brugge geeft een speler als Mats Rits zo goed als gratis weg aan aartsrivaal Anderlecht. Ofwel kunnen ze in Brugge niet onderhandelen , ofwel hebben ze veel geld te veel. De champagnekurken zullen nog eens knallen bij Anderlecht , voor het eerst sinds lang trouwens.
  • Frank Bolle

    8 maanden geleden
    Oh my god ! Nooit gedacht dat ik de dag nog zou zien dat Anderlecht de afdankertjes van Brugge zou moeten opkopen. Het zegt alles over de waardeverhoudingen in de hedendaagse JPL.