BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ouders vermoorde Julie Van Espen uiten kritiek op houding Hoge Raad Justitie: “We hebben vooral gehoord wat niet kan”

UPDATEDe ouders van de vermoorde studente Julie Van Espen hebben in een open brief kritiek geuit op de houding van de Hoge Raad voor Justitie tijdens de Kamercommissie van Justitie. “Hun input was opnieuw zeer bedroevend, zelfs defensief”, klinkt het scherp. “Aan aankondigingspolitiek hebben de slachtoffers inderdaad niets”, reageert voorzitster Kristien Van Vaerenbergh (N-VA).

78 reacties

  • Johanna Pardo

    9 maanden geleden
    Als het invoeren van het tuchtrecht voor magistraten aan hetzelfde tempo van de afschaffing van de senaat gaat dan gaan we nog veel geduld nodig hebben...de efficiëntie van onze politieke trein der traagheid kennende...
  • Johan Snauwaert

    9 maanden geleden
    Justitie is geen politiek spel Slachtoffers MOETEN op de eerste plaats komen
  • Elisa deJong

    9 maanden geleden
    Zo verschrikkelijk wat haar overkomen is, onbeschrijfelijk, en.. je verzint dit gewoon niet, je gaat naar een vriendin en je wordt onderweg daarheen vermoord, lieve, mooie, slimme Julie.. en dan door zo’n onverlaat. Blijf dit zó erg vinden. Heel veel sterkte en liefde liefde voor ieder die rouwt om dit grote verlies.
  • Davy Van gool

    9 maanden geleden
    Justitie trekt hier op niks.de slachtoffers tellen niet mee en de politiek is nog veel erger .
  • Raymond Van gucht

    9 maanden geleden
    De twee zeer verantwoordelijkheids verlangende beroepen zijn , ouders en of politieker. Geen enkel diploma nodig voor deze functies die heel belangrijk zijn . vb Verlinden en van Quickenborne!