.
Volledig scherm
. © RV/PhotoNews

KIJK. Hetze tegen Lukaku stevig opgeklopt in Italiaanse pers, vooral door ‘La Gazzetta’: “Het leek wel een volksraadpleging”

Eerst een spandoek, daarna de spreekkoren en een protestactie voor de hoofdtribune. Tifosi van Juventus keerden zich gisteravond tijdens en na de oefenmatch tussen Juventus en de Next Gen van Juve in eigen stadion nogmaals tegen de komst van Romelu Lukaku. Opvallende beelden die deze ochtend hét nieuws zijn voor de Italiaanse sportmedia.

56 reacties

  • Danny Debbaut

    8 maanden geleden
    Rom wordt in Milaan als Turijn nagenoeg "uitgespuwd" en heeft m.i. geen toekomst meer in de serie A. Het is maar de vraag of er nog andere geïnteresseerde europese (top)teams zijn; die aan zijn financ. eisen kunnen/willen voldoen. Zoniet wordt het sportief een stap of 2️⃣ achteruit in de MLS of bij de Saoudi's. Maar .. financieel ruimschoots gecompenseerd.
  • Karl Huysmans

    9 maanden geleden
    Zalig. Geen enkele topclub wil deze aansteller hebben. Ga maar wat verder prutsen in de zandbak.
  • Dirk De Gendt

    9 maanden geleden
    Lukaku zou zich toch eens moeten afvragen waarom de interesse van de topploegen in hem zo gering is. Goede spits tegen middelmatige ploegen maar vooral heel veel kansen gemist om zijn mening voor zich te houden.
  • Peter Winne

    9 maanden geleden
    Dat hij snel wat in de zandbak gaat spelen.
  • Guido Ceuleers

    9 maanden geleden
    Romelu heeft het allemaal zelf gezocht. Met verscheidene clubs tegelijk aan het onderhandelen zijn, terwijl Inter Milaan echt in hem interesse had.