AFP
Volledig scherm
© AFP

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïne heeft Bachmoet bijna omsingeld: “Russen zitten nu gevangen in de stad”

“Oekraïense troepen hebben bijna alle strategische plekken rond de stad Bachmoet veroverd”, dat zegt de Oekraïense onderminister van Defensie Hanna Maljar tegen de Britse krant The Guardian. “We hebben de Russen bijna omsingeld. Ze zitten nu gevangen in de stad”. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog.

8 reacties

  • Mark Vrijdaghs

    9 maanden geleden
    Mijn inziens gaat het Oekraïne niet voor de wind met de oorlog. Heel erg jammer. De niet al te beste resultaten zijn op rekening van het Westen -lees USA- te schrijven wegens te weinig en te late leveringen van materiaal. Geef de Oekraïners wat ze nodig hebben zoals F16’s, lange afstandsraketten en voldoende munitie en de oorlog zal spoedig afgelopen zijn.
  • Eddy Van Nieuwenhuyzen

    9 maanden geleden
    Goed zo, het begin van het einde voor de Russen.
  • armand verschueren

    9 maanden geleden
    Die stomme oorlog blijft duren en Biden wil er nog eens 13 miljard extra in pompen,dit is een bodemloze put
  • Marianne Van den Lemmer

    9 maanden geleden
    Prachtige aanval tegen die stealth-fabriek in de buur van Moskou. Of was het toch 'onvoorzichtig roken' in de kruitkamer?
  • Carin Desmet

    9 maanden geleden
    Terug 13 miljard dollar van mister Biden ongelooflijk. Ze eigen land volop armmoe, geen ziekenzorg, ex militairen worden aan hun lot overgelaten geen inkomen voor bewezen diensten, miljoenen mensen leven op straat. Zou beter daar u miljarden in steken! Aja daar is geen macht en winst te verdienen hé. Als de wapenindustrie maar draait. Zeg nogmaals bestond US niet dan was er veel meer vrede op aarde.