Minderjarigen veroozaken zwaar ongeval in Geraardsbergen.© Chris Bosseloo, Het Nieuwsblad

Joyride met auto van papa en mama loopt mis: minderjarigen richten ravage aan

Geraardsbergen -

In de Zonnebloemstraat in Geraardsbergen reed in de nacht van woensdag op donderdag een wagen tegen een geparkeerde vrachtwagen. Door de knal schoof de wagen tientallen meters verder om daar tegen een tweede geparkeerde vrachtwagen te botsen. De ravage was enorm. Als bij wonder raakten beide minderjarige inzittenden slechts lichtgewond.

Chris Bosseloo

Het was de bedoeling een joyride te maken met de auto van de ouders, maar het liep voor een minderjarige bestuurder en zijn passagier helemaal fout toen de bestuurder in de Zonnebloemstraat tijdens de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 1.30 uur tegen de achterkant van een geparkeerde vrachtwagen knalde. Na de impact schoof de wagen tientallen meters verder, om tegen een tweede geparkeerde vrachtwagen aan te knallen.

De schade aan beide vrachtwagens was groot, maar de wagen die de minderjarigen gebruikten was er het ergste aan toe. Onder andere het dak diende door de brandweer verwijderd te worden. Als bij wonder raakten beide minderjarigen slechts lichtgewond.

© Chris Bosseloo

© Chris Bosseloo

© Chris Bosseloo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer