Maureen Vanherberghen (Qmusic) nieuwe radiostem bij MNM

Vanaf 4 september is Maureen Vanherberghen te horen op VRT-radiozender MNM. Ze stapt over van de commerciële zender Qmusic.

Maureen Vanherberghen (35) gaat vanaf september op MNM presenteren, van maandag tot met donderdag van 13 tot 16 uur. Ze neemt de fakkel over van Astrid Demeure, die een nieuw middagprogramma voor haar rekening neemt op MNM.

Maureen maakte al naam als presentatrice, maar ook als zangeres en actrice. Ze nam deel aan het VTM-programma "Idool 2011" en ze is sinds 2013 lid van De KetnetBand. Maureen speelde ook al in verschillende tv-programma's op Ketnet en VTM. Veel kinderen kennen haar als een van de "Helden" uit de gelijknamige Ketnet-reeks. Sinds 2021 trekt ze ook als reporter op pad voor het VRT 1-programma "Vlaanderen vakantieland".

Dit najaar keert ook Julie Van den Steen even terug naar MNM. Vanaf 1 september presenteert ze elke vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur haar eigen programma. Van den Steen maakte als sidekick vijf jaar lang de ochtendshow samen met Peter Van de Veire. 

Meest gelezen