De man vernielde met bruut geweld de deur van het kantoor.
Volledig scherm
De man vernielde met bruut geweld de deur van het kantoor. © VTM NIEUWS

Delhaize-medewerker met 30 jaar dienst 'op staande voet' ontslagen wegens “vandalisme en fysiek geweld” bij protestactie

UPDATEEen medewerker van de Delhaize-winkel in Westland Shopping in Anderlecht is “op staande voet” ontslagen wegens “ernstig wangedrag”. Volgens de directie bracht de werknemer afgelopen maandag het leven van anderen in gevaar tijdens een protest aan het hoofdkantoor. “We tolereren geen enkele daad van vandalisme of fysiek geweld”, reageert de woordvoerder aan onze redactie.

291 reacties

  • ralph ernst

    7 maanden geleden
    1000 keer terecht ontslagen en als het van mij afhing zou ik hem bovendien een flinke boete geven. De vakbond, dienen aanstoker, moet deze dan maar betalen want het kan totaal niet dat zij de wetten bepalen !
  • van Dessel Wim

    8 maanden geleden
    Voorzekerst, 95 % van de commentaargevers alhier zijn vrij zeker van hun postje. Hopelijk blijven zij gespaard van zulke (menselijke) drama's als bij Delhaize... Die mensen gaan ook maar werken voor hun boterhammetje hoor Evenwel, hoewel het hier en daar wel te begrijpen valt ... geweld is nooit de juiste oplossing!
  • Jean West

    8 maanden geleden
    Wie dit vandalisme normaal vind. Hoe zouden ze reageren als het bij hun thuis zou gebeuren?
  • Axel Italis

    9 maanden geleden
    De man kreeg wel gelijk, hij protesteerde tegen zijn mogelijk ontslag. Wel, kreeg van de directie per direct een gepersonaliseerd antwoord. Na dertig jaar correct betaald te zijn de deur van je werkgeven gaan vernielen, ja mooi bedankje!
  • Ruben Vandenbroucke

    9 maanden geleden
    Het is niet omdat je 30jaar dienst hebt, dat je dat het recht heeft om andermans goed te vernielen. Ontslag hoeft daarom niet, zijn al genoeg werklozen. Laat hem gewoon de schade betalen, hij zal wel kalmeren.