© BFM

Bestelwagen belandt op de kant bij ongeval op E313, bestuurder naar ziekenhuis

Wommelgem -

Bij een ongeval op de E313 belandde donderdagavond ter hoogte van Wommelgem een bestelwagen op de kant. De bestuurder werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Vanop de Antwerpse Ring staat een file richting Luik.

jtp

Het ongeval gebeurde omstreeks 19 uur. De bestuurder van een bestelwagen verloor om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur en knalde op de spie van de betonnen middenberm. De bestelwagen kantelde en kwam pas enkele tientallen meter verder tot stilstand op de linkse rijstrook.

Geluk bij een ongeluk: net op die plaats was de middenberm deels weggehaald voor de plaatsing van de nieuwe brug over de snelweg. Het had weinig gescheeld of de bestelwagen was op tegenovergestelde rijbaan richting Antwerpen beland.

De bestuurder raakte gewond en werd onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De bestelwagen moest getakeld worden, de brandweer had ook geruime tijd de handen vol met het opruimen van glasscherven op de weg. Bij het ongeval zouden geen andere partijen betrokken zijn. Iets voor 21 uur kon de rijbaan worden vrijgegeven. Er staat wel nog een file voor wie vanuit Antwerpen naar Luik of Hasselt wil.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners