Groen vordert zowel minister Jo Brouns (CD&V) als minister-president Jan Jambon (N-VA) en minister Zuhal Demir (N-VA) op.
Volledig scherm
Groen vordert zowel minister Jo Brouns (CD&V) als minister-president Jan Jambon (N-VA) en minister Zuhal Demir (N-VA) op. © Photo News

Vlaams Parlement komt vervroegd uit vakantie voor Ineos-dossier - Vooruit: “Beetje raar om dit via de pers te moeten vernemen”

UPDATEDe commissie Economie in het Vlaams Parlement komt vervroegd samen over het Ineos-dossier. Dat laat voorzitter Robrecht Bothuyne (CD&V) donderdag weten. Oppositiepartijen Groen en Vooruit reageren tevreden, maar de socialisten hekelen wel de communicatie errond. “Beetje raar dat we dit via de pers moeten vernemen”, klinkt het.

26 reacties

  • Mieke Ponet

    9 maanden geleden
    Eens kijken of CD&V nu ook zijn verantwoordelijkheid neemt als het gaat om honderden arbeidsplaatsen of zal het nu heel stil zijn aan die kant van de politiek.
  • ruddy claerhout

    9 maanden geleden
    Hoop dat ze geen uitzonderingen maken voor verschillende bedrijfstakken in het belang van de bevolking. Maar als de Vlaamse regering doet zoals al gans hun bestaan is het geen rekening houden met de bevolking! En is de uitkomst weeral gekend! Het geld zal zegevieren!
  • ronald de weze

    9 maanden geleden
    Ongelofelijk dat dit überhaupt gebeurt ! Ze , de politici buigen voor zulke multinationals maar als het om de gewone mens gaat , den belastingbetaler, kunnen ze niets beslissen . Zie Makro , Delhaize enz . Als ze wat meer moet zouden hebben zou er zulke drama’s niet moeten gebeuren . Zo zie je maar welke prioriteiten deze politici hebben . Wat zou er aan vasthangen voor deze politici?
  • Gino Denil

    9 maanden geleden
    Voor een buitenlandse vervuilende industrie die weinig werkgelegenheid biedt en een grondstof produceert die vooral gebruikt wordt voor de productie van plastieksoorten kan alles. Zelfs honderden miljoenen subsidies. Maar voor de eigen boeren zouden ze hun vakantie niet vervroegd opofferen.
  • Depre Benny

    9 maanden geleden
    Do zo verder met dat klimaat gedoe weldra is Europa een derde wereld land maar aan het klimaat zal het juist niks veranderen omdat anderen ons plaats zullen ingenomen hebben.