Evenepoel speecht en ontkurkt champagne.
Volledig scherm
Evenepoel speecht en ontkurkt champagne. © VTM NIeuws

KIJK. “Ik zal maar accepteren dat je van Brugge bent”: Evenepoel grapt tijdens speech en laat champagne ontkurken na wereldtitel

Hij was in de wolken. Hoe kan het ook anders na die wereldtitel in het tijdrijden? “Ik reed nog sneller dan vooraf gepland”, zei Remco Evenepoel in het bijzijn van vrouw Oumi, die hem meteen in de armen viel. Later op de avond bedankte Evenepoel de hele Belgische delegatie in zijn speech. “De knop omdraaien na zondag was niet eenvoudig.” Nadien liet hij de champagne ontkurken.

52 reacties

  • Ivan Smissen

    9 maanden geleden
    Wat een renner! Wat een legende! Wat een man! Dat Oumi vanavond maar eens goed op haar knieën gaat zitten voor hem. Dat heeft hij verdiend!
  • Jurgen Bastiaens

    9 maanden geleden
    Wat een klasbak en altijd klaar voor een grapje. We mogen blij zijn dat we zo n toppers hebben.
  • vangeel guido

    9 maanden geleden
    Grote kampioen
  • Gunther Wyns

    9 maanden geleden
    Proficiat Remco. Wel jammer dat we van onze andere medailles niets horen. Onze Paralympiërs hebben ook goud en zilver gepakt. Hoor je niks van op VTM of HLN. Gelukkig heeft VRT er wel een beetje aandacht aan geschonken.
  • Bart Vanoverschelde

    9 maanden geleden
    Beste Johan Planckaert, je vernoemt enkel M&M maar je vergeet Rik(s), Roger, Johan, Philippe, Tom, en nog vele anderen. We zijn hier in ons landje al veel verwend! Allez, toch op wielergebied...