Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © PhotoNews

“Aangeraakt door een toverstaf”: buitenlandse pers trekt vat met superlatieven open voor Evenepoel (en Van Aert scoort geen goeie punten)

Ook in het buitenland niets dan lof voor het fantastische werk tegen de klok van Remco Evenepoel in de tijdrit van het WK. MARCA spreekt van een onuitputbare motor, AS genoot van zijn genialiteit. “Zijn succes is net zo uniek als zijn talent. Evenepoel is nu al een legende.”

70 reacties

  • Raymond Robaye

    9 maanden geleden
    REMCO DE BESTE RENNER VOOR ONS LAND OOIT. WAT MOET NOG KOMEN?
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    9 maanden geleden
    Adri, MVDP is een toprenner.Bij de top 5 in de wereld.Maar daar zijn ook 2 Belgen bij: Wout en Remco.De laatste won zelfs de Vuelta.Met alle respect, maar dat gaat MVDP nooit lukken.Zelfs Wout won een rit in de Tour toen ze 2x over de Ventoux moesten.Wout won ook de Groene trui, maar daarvoor moet je ook punten pakken in de bergen hé.
  • Philippe Daelemans

    9 maanden geleden
    Wat een gezever hier zeg, zijn gewoon toch allemaal top rennen met als is mindere en dan ook top dagen, lees gewoon hier enkel frustratie van mensen die zelf niet goed in hun vel zitten Daelemans philippe
  • Andy Van Daare

    9 maanden geleden
    Bekijk het palmares van WVA eens Mooses Van Den Bergh, ook de ereplaatsen en vooral bijkomend "knechtenwerk" id Tour elk jaar niet vergeten toch? Dat hij zelfs dat palmares heeft terwijl hij het hele jaar door 100% geeft in elke koers, niemand doe dat na en dat kost hem ook overwinningen. Wat een commenteaar, man man man
  • Noel ryde

    9 maanden geleden
    Remco bewijst bijna iedere keer een winnaar te zijn,2de plaatsen tellen niet!