VTM Nieuws / rv
Volledig scherm
© VTM Nieuws / rv

KIJK. “Ik ben pissed op mezelf”: geschaafde Van der Poel steekt hand in eigen boezem na val “op onbenullig stukje”, Pidcock wereldkampioen

Mathieu van der Poel (28) was met heel wat ambitie van start gegaan in de crosscountry op het WK mountainbike, maar een valpartij in de eerste ronde gooide roet in zijn eten. Van der Poel kon niet meer verder en gaf op. Tom Pidcock (24) trok er zich niets van aan en snelde met overmacht naar de wereldtitel.

46 reacties

  • Marc De Vits

    8 maanden geleden
    Het zijn beiden toppers. Het grote verschil is dat Wout veel te veel met zijn krachten speelt en Mathieu veel leper is. Ook in de RVFrankrijk was het van dat. Mathieu zuiver het WK voorbereiden , Wout werken voor zijn kopman.
  • André Van der Poorten

    8 maanden geleden
    ,in de crosscounty moet je van het begin meedraaien , is wat anders dan int wieltje hangen tot op 20 à 30 km van de streep .
  • Kris Moernaut

    8 maanden geleden
    Voor al degenen die nog altijd twijfelen aan Mathieu en het maar niet kunnen laten op hem te kappen, als Mathieu zijn zinnen op iets zet dat bereikt hij voor 98% zijn doel en kan enkel pech of een val hem tegenhouden. Hij beschikt over een pak talent en dat is uiteraard geluk van bij de geboorte, maar ook over een groot intuitief koersinzicht en dat maakt hem iets sterker dan wout. Het zijn beiden prachtatleten en geen van beiden verdient het om verwijten te krijgen van mensen die anti zijn
  • Linda Wellekens

    8 maanden geleden
    VDP zou nooit gewonnen hebben tegen Pidcock, denk ik :-)
  • nicky vandee

    8 maanden geleden
    Wel spijtig vind ik , raap je moed bijeen :-)