VIDEO. Noa Lang knalt op heerlijke wijze eerste competitiegoal van PSV binnen (en ook Yorbe Vertessen scoort)

PSV ging zaterdag met een 1-0 voorsprong de rust in tegen Utrecht op de eerste speeldag van de Eredivisie. En wie deed de netten trillen in het Philips Stadion? Jawel, Noa Lang. De Nederlandse aanvaller liet doelman Vasilis Barkas geen kans met een streep in de korte hoek. Vorige week scoorde Lang ook al in de supercup tegen Feyenoord.

Vincent Van Genechten

De beelden:

Ongeveer een kwartier voor tijd verdubbelde de Belgische spits Yorbe Vertessen, die Lang kwam vervangen, de score. Basisspeler Johan Bakayoko speelde nagenoeg de hele wedstrijd. Bij Utrecht kreeg de 20-jarige Anthony Descotte ongeveer tien minuten speeltijd.