Uitgebrande auto's aan de kust van Lahaina. Marinebioloog Annelise Cochran, hier te zien in betere tijden, zegt dat de enorme hitte en giftige dampen die vrijkwamen bij het exploderen van de auto's voor de moeilijkste momenten zorgden voor haar en de anderen die in zee aan het vuur probeerden te ontsnappen.
Volledig scherm
Uitgebrande auto's aan de kust van Lahaina. Marinebioloog Annelise Cochran, hier te zien in betere tijden, zegt dat de enorme hitte en giftige dampen die vrijkwamen bij het exploderen van de auto's voor de moeilijkste momenten zorgden voor haar en de anderen die in zee aan het vuur probeerden te ontsnappen. © Photo News / Facebook: Pacific Whale Foundation

Vrouw overleeft inferno op Hawaï aan rotswand in zee, waar ze urenlang moet wachten op hulp: “Nog nooit zo dicht bij de dood”

Meer dan vijf uur lang in de koude zee, zich vastklampend aan een buurvrouw. Zo heeft de 30-jarige marinebioloog Annelise Cochran het inferno in Lahaina op het eiland Maui in Hawaï dinsdagnacht overleefd. “Ik heb me nog nooit zo dicht bij de dood gevoeld”, vertelt de vrouw aan ‘The Washington Post’.