De agressieve man sprong op haar wagen, begon op het dak en de motorkap te stampen met beide voeten om tenslotte de zijruit aan bestuurderszijde, die half open stond, met een ruk stuk te trekken.
Volledig scherm
PREMIUM
De agressieve man sprong op haar wagen, begon op het dak en de motorkap te stampen met beide voeten om tenslotte de zijruit aan bestuurderszijde, die half open stond, met een ruk stuk te trekken. © JSL

Bestuurster (53) zwaar onder de indruk nadat man haar wagen vernielt in Leuven: “Dit was heel angstaanjagend”

Een 53-jarige vrouw ging vrijdagavond haar twee kinderen oppikken na een avondje uit in Leuven. Op de Kapucijnenvoer zag ze een man ruzie maken met een vriendin. “Plots liep hij voor mijn wagen, uit het niets ging hij als een wilde tekeer en begon hij op mijn auto te slaan”, vertelt ze ons nog steeds aangeslagen, daags na het incident. Omstaanders belden de politie. “Hij was zo agressief en bleef maar stampen en slaan.”

  1. Oppositiepartij N-VA en meerderheidspartij CD&V in de clinch over Leuvense stoepen: “Biljartvlak tegen 2024? Wij horen en zien iets anders”
    PREMIUM
    4

    Oppositie­par­tij N-VA en meerder­heids­par­tij CD&V in de clinch over Leuvense stoepen: “Biljart­vlak tegen 2024? Wij horen en zien iets anders”

    Liggen de Leuvense voetpaden er beroerd bij? Met die vraagt trok N-VA de straat op en proefondervindelijk stelde lijsttrekker Zeger Debyser vast dat er nog heel wat werk aan de winkel is in Leuven: “Verzakkingen, onnodige versmallingen, losse tegels,…” Schepen van Openbare Werken Dirk Vansina (CD&V) geeft tegengas en komt met de resultaten van de voorbije legislatuur: “De lijst van straten met nieuwe voetpaden is simpelweg te lang om op te sommen.”
    Leuven
  2. HERBEKIJK. Amateurvoetbal live op HLN: Rotselaar kampioen na 3-1-overwinning, ook Beigem wint, maar wordt tweede in eerste provinciale
    PREMIUM
    1

    HERBEKIJK. Amateur­voet­bal live op HLN: Rotselaar kampioen na 3-1-overwin­ning, ook Beigem wint, maar wordt tweede in eerste provincia­le

    In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. In eerste provinciale Vlaams-Brabant is Sportief Rotselaar zo kampioen na een prangende titelstrijd met Beigem-Humbeek. Beide ploegen wisten hun slotmatch te winnen, maar door het betere doelsaldo van Rotselaar zijn zij kampioen. Herbekijk hieronder de volledige match tussen Rotselaar en Elewijt.