© fvv

Ook naaktfoto’s van Nederlandse ‘Game of Thrones’-actrice gelekt

Hollywoodactrice Carice van Houten (40) is het zoveelste slachtoffer geworden van The Fappening, een grootschalige hack van telefoons van celebrities. Het gaat om naaktfoto’s uit de privécollectie van Carice en haar vriend Guy Pearce (49).

De Limburger

De hackers, die de afgelopen weken meer foto’s van onder meer Kate Hudson, Miley Cyrus en de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo vrijgaven, dreigden al langer pikante beelden van Carice online te zetten. Ponticorvo deed daartegen vorige maand aangifte. Het is nog onbekend of Carice dat ook gaat doen.

Zwanger

Op de naaktfoto’s, waarop de actrice te zien is in bed, in bad en op de bank, is ze zwanger van zoon Monte. Hij werd op 29 augustus geboren. Guy is zichtbaar in een still uit een videogesprek.

Het stel heeft een haatverhouding met mensen die hun privacy schenden. Zo twitterde Carice onlangs een kort ‘fuck off!’ richting de paparazzi die foto’s maken van haar en Monte.

Naaktscènes

Van de actrice is overigens bekend dat ze naaktscènes niet schuwt. Zo ging ze voor haar rol als priesteres Melisandre in de succesvolle fantasyserie Game of Thrones meerdere keren uit de kleren.

The Fappening is al jaren actief. In 2014 werden de eerste foto’s van de iClouds van Jennifer Lawrence en Kate Upton gepubliceerd. Diverse hackers werden daarvoor veroordeeld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer