Dronken spookrijder rijdt in op tegenligger in Antwerpen

De Antwerpse politie heeft afgelopen nacht verschillende dronken bestuurders opgepakt. Een spookrijder reed in op een tegenligger op het Kiel. In Wilrijk, Deurne en Merksem moesten geparkeerde auto's, straatmeubilair en een taxi eraan geloven door het onverantwoorde rijgedrag.Ā 

Op het Kiel in Antwerpen heeft een dronken spookrijder een zwaar ongeval veroorzaakt. De man reed zaterdagavond op de Emiel Vloorstraat in de foute rijrichting en botste frontaal op een tegenligger. Als bij wonder raakte niemand gewond. De materiĆ«le schade aan de auto's was groot.Ā De politie stelde vast dat de man van 50 te veel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingetrokken.

Zatte zaterdagnacht

Afgelopen nacht kon de Antwerpse politie nog verschillende dronken brokkenpiloten betrappen. In Merksem heeft een beschonken bestuurder van 38 het straatmeubilair van de Borrewaterstraat in puin gereden. Hij pleegde vluchtmisdrijf maar werd later in Deurne opgepakt. Zijn auto bleek niet gekeurd en werd getakeld. De man is zijn rijbewijs kwijt.

In Wilrijk reed een dronken twintiger in op twee geparkeerde auto's in de Doornstraat met schade tot gevolg. Op de Bisschoppenhoflaan in Deurne week een auto verdacht veel af van zijn rijvak en raakte daarbij een taxi. De bestuurder van 25 had te veel gedronken, zijn rijbewijs is ingetrokken.

Ā 

Meest gelezen