Roman Sergeyevich verontschuldigde zich voor het publiceren van beelden van Russische luchtafweer op de Krim.
Volledig scherm
Roman Sergeyevich verontschuldigde zich voor het publiceren van beelden van Russische luchtafweer op de Krim. © RV / RV

Russische toerist moet zich halfnaakt excuseren omdat hij beelden postte van luchtafweer op Krim en zo verraadde waar die staat

Een Russische toerist die op sociale media beelden deelde van een Russisch luchtafweersysteem in werking op de Krim, heeft het zich ferm beklaagd. De man werd opgepakt en moest zich in blote bast publiekelijk excuseren in een video.

8 reacties

  • andrea jong

    8 maanden geleden
    Zoiets moet bestraft worden! Deze man komt er nog goed vanaf. Dar zijn bewaakte, veiligheidszones! Zoiets moet je ook niet in het Westen flikken! Was de straf waarschijnlijk veel erger geweest.
  • Johan Janssen

    8 maanden geleden
    Die Russen zijn toch achterlijk om dat regime nog te steunen.
  • Jozef Van Vaerenbergh

    8 maanden geleden
    Tijdens mijn opleiding bij het Hawk luchtafweer systeem (Voorganger van de Patriots) mochten er ook geen foto's worden genomen. Alle apparatuur werd ook opgeslagen in de speciaal omheinde en de bewaakte S-zone.(veiligheidszone) En dat was in vredestijd. Het is dus normaal dat in deze oorlogs situatie burgers geen info of beelden mogen nemen van militaire componenten en ze al zeker niet mogen verspreiden. Als hier een burger foto' van bvb wapentransporten zou delen krijgt die ook problemen.
  • Wendy Ryckaert

    9 maanden geleden
    Gelijk dat ze dat niet weten die Oekraïners
  • Willy Bogaert

    9 maanden geleden
    Als de Krim van Rusland is dan is Rusland van Oekraine . Russen hebben geen rechten op de Krim en horen daar ook niet te zijn ,dus veel foto's maken