© Streamz

Profbasketspeler, vrouwelijke player en ideale schoonzoon met ondeugend randje: dit zijn de ‘Love island’-kandidaten

Vanaf 21 augustus valt er een nieuw seizoen ‘Love island’ te zien bij Streamz. Deze elf singles wagen hun kans op een rooskleurige en liefdevolle toekomst.

(eadp)

Het is nog een weekje wachten op het nieuwe seizoen van Love island, dat eerst exclusief te zien is bij Streamz. Maar toch kunnen kijkers nu al invloed uitoefenen, nog voor de start. In de app kan er al gestemd worden op “de meest verleidelijke Islanders”. Maar dan moeten we ze eerst even leren kennen natuurlijk.

Garbi (20)

Deze jonge make-upartiest heeft nog weinig ervaring in de liefde, maar kreeg wel al te maken met een gebroken hart. “The right guy”, dat is een gentleman die haar verovert, de rekening betaalt en vooral niet saai is. Garbi is ‘hard to get’ tot haar eigen ongenoegen. Ze heeft dan ook een hele waslijst aan afknappers. Verder dan praten is ze nog nooit gekomen. Zelf is ze avontuurlijk en grappig. Het meest trots is ze op haar lippen en ze weet dat ze er mag zijn.

Garbi© Streamz

Imad (22)

“Wat van mij is, wil ik niet bij iemand anders zien.” Nou, da’s duidelijk. Imad is professioneel basketbalspeler, en is 1 meter 90 groot. Zelf zoekt hij naar een kleinere dame tussen de 1 meter 60 en 1 meter 65. De Brusselaar met Marokkaanse roots is zelfverzekerd, goedlachs, maar heeft ook een jaloers kantje. Hij houdt van flirten, en is er heel goed in. Op Love island hoopt hij zijn vertrouwensproblemen op te lossen en na drie jaar zijn vrijgezellenleven op te kunnen geven.

Imad© Streamz

Jonna (23)

Lelijke voeten zijn een ‘no go’ voor Jonna uit Willebroek. In het dagelijkse leven is hij administratief bediende en basketbalcoach. Hij kent zichzelf goed, en benoemt zelfs zijn kleine toxic randje. Mysterieus overkomen en vragen oproepen bij mensen, dat vindt hij leuk. In zijn leven is hij nog maar één keer echt verliefd geweest, sindsdien is diezelfde connectie er nooit meer geweest. Dat hij ook weleens met vrouwen heeft gedatet die al in een relatie zaten, maakt hem wat cynisch over relaties. Hij hoopt zijn geloof in de ware liefde te herstellen en iemand te vinden om zijn favoriete hobby mee te delen: brunchen.

Jonna© Streamz

Kengi (21)

Kengi uit Gent is zich bewust van zijn looks. Zichzelf aanbieden bij een vrouw doet hij nooit zomaar, de dames moeten het gevoel hebben dat hij speciaal is. Kengi is dan ook zelfverzekerd en staat het liefst elke dag in de sportschool. Hij heeft een zwak voor oudere dames, maar kan soms egoïstisch zijn. Vrouwen worden snel verliefd op hem, maar zijn droomvrouw heeft hij nog niet gevonden.

Kengi© Streamz

Kimmy (25)

Een fashion girl met verschillende kleine ondernemingen, van ‘wedding nanny’ tot ontwerpster van blazers. Ze stopt niet snel met praten, is enthousiast, creatief, lief en emotioneel. Bijna elke dag huilt ze, om wat mooi is en wat verdrietig is. Een man hoeft niet per se mee te huilen, maar moet wél emotioneel beschikbaar zijn. En humor hebben. Haar ideale toekomst is met een leuke vent op Ibiza wonen en daar kansarme dieren verzorgen.

Kimmy© Streamz

Kluuk (27)

Kluuk is net afgestudeerd in Amsterdam, en voordat hij aan het serieuze leven begint, wil hij deze zomer nog één keer even helemaal los gaan. Of vindt hij alsnog de liefde van zijn leven? Kluuk vindt zichzelf een echte man: hij houdt van barbecue en rijdt met de motor. Hij is ook een grappenmaker, maar zijn eisen zijn hoog. En zijn dates kunnen dat niet in een of twee afspraakjes waarmaken. Dan raakt hij alweer uitgekeken. Op Love island hoopt hij iemand een écht te leren kennen.

Kluuk© Streamz

Lena (25)

Ze is een grote vrouw, en is volop bezig met haar master communicatiewetenschappen. Maar in de liefde zijn het de emoties die haar leiden. Ze heeft het hart op de tong, maar van wat ze zegt, kan ze al eens spijt krijgen. Ze heeft een zwak voor voetballers, maar dat zijn meteen ook haar “red flags”. Ze zoekt een galante man die al eens de deur openhoudt voor haar en haar complimenten geeft. Op date gaan vindt ze eigenlijk verschrikkelijk. Op Love island hoopt ze een knappe, lieve en betrouwbare man te vinden. Uiteindelijk wil ze graag trouwen met de liefde van haar leven.

Lena© Streamz

Naomi (22)

Een vrolijke en stralende lach kenmerkt Naomi. Ze komt in de backstage die ze organiseert op de tofste feesten al eens geregeld knappe mannen tegen. Maar ze kan ook erg naïef zijn, en vallen voor mannen die vooral geïnteresseerd zijn in een onenightstand. Naomi gaat niet graag op date in een restaurant. Van de zenuwen weet ze niet meer hoe ze haar bestek moet vasthouden. Ze zoekt naar een serieuze man, die haar wilde kant kan temmen.

Naomi© Streamz

Nycole (21)

Deze Braziliaanse schone heeft een temperament, maar ze zoekt een fatsoenlijke man, met een zachte kant. Ze heeft een zwak voor Italianen. Als hij dan ook nog eens heerlijk kan koken en een goede band met z’n moeder heeft, is ze verkocht. In het dagelijkse leven werkt ze in een parfumerie en is ze make-upartieste. Ze hoopt ooit haar eigen salon te openen.

Nicole© Streamz

Thymo (24)

Thymo woont in Amsterdam met een goede vriend, en is arts in opleiding. Hij noemt zichzelf de ideale schoonzoon, maar eentje met een ruig en ondeugend randje. Hij is een surfer, skateboarder en motorrijder, maar hij is ook lief, betrouwbaar en goedgemanierd. Hij droomt ervan traumachirurg te worden. Hij hoopt op Love island een diepere connectie aan te gaan. Wie weet, vindt hij wel de moeder van zijn vijf kinderen, want hij wil later graag een groot gezin.

Thymo© Streamz

Vanity (19)

Met haar charmes en vrolijke uitstraling pakt Vanity alles en iedereen meteen in. En ze weet precies hoe ze iemand naar haar moet laten hunkeren. Ze noemt zichzelf “eigenlijk een player”. Ze is zich heel bewust van haar lieve, schattige uitstraling en maakt er handig gebruik van. Maar in de liefde wil het niet altijd lukken. Ze is kieskeurig en vindt zichzelf een moeilijk persoon om mee te leven. Maar saai is het met haar in de buurt nooit.

Vanity© Streamz

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER