Oud-wielrenner Dan Martin dolt met Remco Evenepoel na ‘strijd’ om KOM op Strava: “Ik heb het nog steeds, of toch een beetje”

Remco Evenepoel vertoeft sinds gisteren op hoogtestage in Andorra. Daar werkt hij onder een stralend zonnetje toe naar de Vuelta, die over minder dan twee weken start. En dat Evenepoel overal de beste wil zijn, bewijst zijn KOM op Strava.

Maarten Vanhoof

Maandag poseerde Evenepoel nog met Lotto Dstny-renner Eduardo Sepulveda, vandaag maakte hij zich minder populair bij zijn collega-wielrenners. De Aerokogel van Schepdaal realiseerde tijdens een training namelijk een KOM (King of the Mountain) op Strava. Evenepoel deed op een beklimming er 15 seconden beter dan Dan Martin, die sinds 2021 op wielerpensioen is.

Maar met een derde tijd op de klim heeft de Ier zijn goede benen duidelijk nog niet verloren. En ook over een goed gevoel voor humor beschikt hij. Op Twitter dolt Martin namelijk met Evenepoel, die hem dus de loef afstak in Andorra. “Ik heb het nog steeds. Of toch een beetje. Ik kon in ieder geval 15 seconden sneller.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer