“I love you Lizzo”, riep Beyoncé.© WireImage for Parkwood

Beyoncé maakt tijdens show duidelijk dat ze zich niét distantieert van Lizzo na beschuldigingen

Beyoncé riep tijdens een concert “I love you Lizzo”, en toont zo geen afstand te hebben genomen van de gecontesteerde artieste.

Karsten Lemmens

“Lizzo, I love you Lizzo!”, riep Beyoncé Knowles-Carter gisteren tijdens een optreden in Atlanta. Dat deed ze tijdens het nummer Break my soul (The Queens Remix). Daarin brengt ze een resem ‘shout-outs’ naar zwarte, vrouwelijke artiesten. Lizzo was een van de namen die altijd voorbijkwamen. Maar op een eerder concert noemde ze in haar plaats Erykah Badu.

LEES OOK. Schandaal rond Lizzo blijft uitdijen: nog eens zes ex-medewerkers beschuldigen popster, volledig festival geschrapt waar ze headliner zou zijn

Gezien de timing, net na het losbarsten van de heisa rond Lizzo, werd dat door velen gezien als het publiekelijke afvallen van Lizzo.

Door nu “Lizzo, I love you Lizzo” te roepen geeft Beyoncé aan dat ze nog steeds aan de kant van de About damn time-zangeres staat. Het is ook niet de eerste keer, want een week geleden, tijdens een optreden in Washington D.C., was Lizzo’s naam er ook opnieuw bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lizzo werd afgelopen maand aangeklaagd door drie voormalige dansers die haar beschuldigen van seksuele intimidatie en het creëren van een vijandige werkomgeving. Daarna vielen andere ex-medewerkers hen bij.

LEES OOK. Er worden bananen gegeten, maar niet zoals je denkt: wat speelt zich af in de beruchte bar die Lizzo in nauwe schoentjes brengt?

De heisa leidde ertoe dat een festival met Lizzo als headliner in de VS werd afgelast. (kls)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER