Stassin in Westerlo- en Anderlecht-shirt.
Volledig scherm
PREMIUM
Stassin in Westerlo- en Anderlecht-shirt. © BELGA / Photo News

“Nooit vertrouwen gevoeld van Anderlecht”: Westerlo-aanwinst Lucas Stassin had op meer gehoopt bij paars-wit na successeizoen in 1B

Tien jaar lang droomde hij ervan om ooit dé spits van Anderlecht te worden. Maar Lucas Stassin (18) kwam niet verder dan de wachtkamer van het Lotto Park. Ondanks 15 doelpunten in de Challenger Pro League had hij weinig uitzicht op speelminuten in de elf van Riemer. Zondag komt hij met zijn nieuwe club Westerlo op bezoek. “Dat ik niet genoeg loop? Een spits moet scoren.”

15 reacties

  • Bert Van Geffen

    9 maanden geleden
    Die gasten denken direct aan centen ipv zich onmisbaar te maken, zo simpel is dat uitgelegd.
  • Anthony Peeters

    9 maanden geleden
    Ik ben zeker voor jeugd en Belgen in de ploeg maar het moet wel een degelijk niveau zijn! Hij is gewoon slechter dan een Raman dolberg vasquez valt nog af te wachten. Daarom zou ik ook liever kana zien spelen in de plaats van Diawara want volgens mij kan kana verder groeien dan hem!
  • Patrick Feyaerts

    9 maanden geleden
    15 goals en hoeveel pentalies daarbij? Zo schitterend was dat niet.
  • Willy Vanbilloen

    9 maanden geleden
    Sorry maar je moet jezelf in de ploeg spelen. Coeck werd gekocht van Berchem enbegon op de bank onder Kesller maar bij de eerste invalbeurt thuis tegen Standard liet hij direct zien met een prachtige afstandsgoal. Vercauteren heeft zichzelf vanuit de eigen jeugd in de ploeg gewerkt.! Klasse spelers spelen zichzelf in de ploeg. Probeer dat ook en het komt goed.
  • Evan De Jongh

    9 maanden geleden
    Niks bewezen, vijftien goals in Challenger Pro League dat vol loopt met reserve van ploegen van 1A. Hij heeft wel gelijk dat hij voor zijn carrière kiest, had hij nu een Noor of Zweed geweest hij had al veel wedstrijden gespeeld. En commentaar van zakkenvullen, ik denk niet dat Westerlo evenveel betaalt als Anderlecht, daar steekt men sigaren aan met Euro biljetten, zie ik bij Westerlo niet gebeuren. De Roeck kan hem alleen maar beter maken Riemer heeft geen verstand hoe iemand beter te maken