AFP
Volledig scherm
© AFP

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Rusland start nieuw “succesvol” offensief - Moskou bombardeert Zweedse fabriek in Oekraïne

Rusland heeft een Zweedse fabriek in het westen van Oekraïne gebombardeerd. Kiev zal deze winter en herfst geen gebruik meer kunnen maken van Amerikaanse F-16's. En de Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft aangekondigd dat zijn land flink meer drones gaat produceren. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog.

7 reacties

  • luc meeus

    8 maanden geleden
    Zoals ze nu bezig zijn , kan dat daar nog jaren duren
  • Polutnik Ronald

    8 maanden geleden
    Waar blijven die gesoftificieerde lange afstandsraketten voor Oekraïne .
  • dirk belis

    8 maanden geleden
    Lvov etc bombarderen helpt de Russen juist niets! en is daarom ook niet succesvol.Proberen mensen depressief te maken om de oorlog te stoppen is het enige! dat ze daarbij kunnen winnen en het werkt totaal averechts. Op het echte oorlogsgebied verliezen ze,en zullen ze blijven verliezen.Deze oorlog stopt als Rusland 100% uit Oekraïne is en geen seconde vroeger.Slava Ukraini ❤️
  • Karel Valgaern

    8 maanden geleden
    Voor de russen is zelfs een restaurant waar 2 militairen eten een "militair doelwit". SKF Oekraïne maakt rollagers, ook voor europese markt. SKF heeft zijn afdeling in rusland vorig jaar gesloten. DAT is waarom. Europa treffen en een bedrijf treffen dat zich uit rusland teruggetrokken heeft. Niets anders.
  • philippe quinart

    8 maanden geleden
    Ik kan niet begrijpen waarom Russische diplomaten hier nog kunnen rondlopen. Zet die mannen gewoon het land en vooral Europa uit.