KIJK. “Gevaarlijker dan raketten en bommen": dit is Sea Baby, de drone die Russische doelwitten steeds harder treft

De Oekraïense strijdkrachten hebben een nieuwe drone om Russische doelwitten aan te vallen. Het is klein, snel, maar zeer gevaarlijk. Dit is Sea Baby: het nieuwe geheime wapen van de Oekraïense marine die al verschillende Russische doelen - waaronder de Krimburg - heeft aangevallen.

10 reacties

  • Yves Depreitere

    8 maanden geleden
    Alfons Vanacker. In combinatie met raketten heeft dit er voor gezorgd dat heel wat schepen die gebruikt werden voor het bestoken van Oekraïne zijn teruggetrokken. Ze wagen zich niet meer buiten hun havens en sommigen zijn zelfs verplaatst naar havens verder van Oekraïne gelegen. Verder is iedere manier om de Krimbrug aan te vallen goed om de bevoorrading van de Russen te verstoren.
  • mike milan

    8 maanden geleden
    Geef Oekraïne raketten…dat die brug ineens weg is….zo moeilijk is dat nu toch niet.Een paar voltreffers en die brug is jaren buiten gebruik.En dan de Krim terugnemen.De Russen treffen waar het echt pijn doet.
  • stefan meues

    8 maanden geleden
    Heel de Krimbrug en alle schepen van Rusland bombarderen. Daarna hun havens.
  • Jan Lanclus

    8 maanden geleden
    het mooiste beeld van de mensheid, alles vernietigen inclusief burgers. Proficiat! Al eens gehoord van praten met elkaar om eruit te komen?
  • Renée Schietekat

    8 maanden geleden
    En die Poetin die dacht eens snel op een dag of twee Oekraïne te veroveren moet daar al dik spijt van gehad hebben. Hoe Rusland een lacher van formaat is geworden in z'n hoogheidswaanzin.