Papa Alain plaatste een foto van z’n buur (niet toevallig met pintje in de hand) online. Die hebben we om evidente redenen geblurd. Zijn dochtertje Thaïs lag tot woensdag in het ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Papa Alain plaatste een foto van z’n buur (niet toevallig met pintje in de hand) online. Die hebben we om evidente redenen geblurd. Zijn dochtertje Thaïs lag tot woensdag in het ziekenhuis. © RV / RV

Papa plaatst foto online van buur die onder invloed dochter (7) en vrouw aanrijdt: “Ik heb zelfs naar zijn werkgever gebeld”

Opnieuw gooit de vader van een verkeersslachtoffer de naam en foto van de aanrijder online. Deze keer gaat het om een man die onder invloed van alcohol zijn buurmeisje van 7 van de baan reed, in Pittem. Ze overleefde de klap en hij speelde zijn rijbewijs al vijftien dagen kwijt. Maar de papa van het slachtoffer vindt dat te weinig en wil de aanrijder nu aan de schandpaal. “En ja, ik weet dat dit eigenlijk niet mag”, zegt hij. Opvallend: de verdachte in kwestie stuurde al een berichtje. Maar niet om zich te excuseren.