© ISOPIX

VIDEO. Lissa Lewis gaat stapje verder voor nieuwe single

De Kapelse zangeres Lissa Lewis heeft een nieuwe single uit. Vooral de videoclip van ‘Volmaakt’ is opvallend, want de zangeres wordt daarin gefilmd in bad.

inke

‘Volmaakt’ klinkt niet enkel wat “steviger” dan haar vorige nummers, het nummer kaart ook een brandend actueel thema aan. “’Volmaakt’ gaat over het feit dat sociale media ervoor gezorgd hebben dat mensen meer dan ooit bezig zijn met hun imago en uiterlijk, en het beantwoorden van de eigenlijk onmogelijke idealen en verwachtingen die daaraan verbonden zijn”, aldus Lissa Lewis.

“Je hoort ook steeds vaker dat jongeren gebukt gaan onder de sociale druk van het aantal ‘likes’ en zelfs gepest worden omdat ze bijvoorbeeld niet genoeg Facebookvrienden hebben. Zelf merk ik ook wel dat ik, sinds ik een beetje in de schijnwerpers loop, selectiever ben geworden in de zaken die ik online zet, want als ik een kilo verdikt zou zijn, staat het bij wijze van spreken in ‘de boekskes’.”

Voor de bijhorende videoclip ging Lissa Lewis ook een stapje verder. “In de clip zie je me voor, tijdens en na een optreden. Wanneer ik thuiskom na een show ga ik meestal in bad, omdat dat me helemaal kan ontspannen. Aangezien we dat moment ook in de clip wilden verwerken, moest ik dus in bad gaan, alleen was dat nu met een cameraploeg erbij. Ik kan je vertellen dat het heel de beleving een pak minder ontspannend maakte”, lacht Lissa.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER