De crash van Nelson Piquet Jr. / Felipe Massa.
Volledig scherm
De crash van Nelson Piquet Jr. / Felipe Massa. © F1 / Photo News

Felipe Massa eist tientallen miljoenen voor “gestolen F1-titel” na ‘crashgate’-schandaal

Felipe Massa (42) wil financiële compensatie van de Formule 1 en de internationale autosportfederatie FIA voor het mislopen van de wereldtitel in 2008. Volgens de Braziliaan, die toen voor Ferrari reed, greep hij door “een samenzwering” naast de titel .

7 reacties

  • Thierry Lints

    8 maanden geleden
    De opdrachtgever moet eveneens gestraft worden ( de flamboyante briattore als ik me niet vergis) en Massa moet wereldtitel krijgen.
  • Ineke Visser

    8 maanden geleden
    Had Lewis niet zijn eerste kampioenschap via spygate verkregen en dan vervolgens via crashgate zijn tweede. Daar hoor je niemand over.
  • monique bolen

    8 maanden geleden
    Als ik me niet vergis is de eerste wereldtitel van Max ook eentje met een geurtje.
  • Theo Van Hoof

    8 maanden geleden
    200% gelijk. @Ferdinand Nuyts: Had Sir, in Silverstone, Max niet van de baan gekegeld, was er nooit discussie geweest. Max was zeker van de 20 punten en dan was aankomen in de top 5 al voldoende. Had Mercedes Sir een pitsstop laten maken, net zoals alle anderen deden, was er ook geen discussie geweest. Welke discussie zou er geweest zijn mocht de wedstrijd geëindigd zijn achter SC. Dan werd er ook gezegd dat Sir zijn titel heeft gekregen. Welke oplossing ook, het was nooit goed.
  • guy vermeulen

    8 maanden geleden
    Wat is de sport o zo eerlijk !