© MEGA/GC Images

Pamela Anderson kiest voortaan resoluut voor make-uploze look

Wie denkt aan sekssymbolen, denkt bijna automatisch aan Pamela Anderson. Ze verwierf bekendheid dankzij haar status als Playboy Playmate en veroverde halverwege de jaren negentig het kleine scherm dankzij haar rol als C.J. Parker in ‘Baywatch’. Ook haar make-uplook, inclusief smokey eyes en kleurrijke lippen, werd iconisch. Maar daar is Anderson nu van afgestapt.

Camille Van Puymbroeck

Ze is intussen 56, maar van haar oorspronkelijke allure is ze nog niets verloren. Anders ziet ze er wel uit en dat is niet altijd makkelijk, geeft ze aan in een interview met Elle: “Ik denk dat we er allemaal een beetje gek beginnen uit te zien wanneer we ouder worden. En eerlijk, ik lach weleens met mezelf wanneer ik in de spiegel kijk. “Wow, dit is echt… wat gebeurt er met me?, zeg ik dan. Het is me wat.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat betekent echter niet dat ze zich verstopt achter een laag make-up, integendeel. Toen haar vaste make-up artist Alexis Vogel in 2019 stierf aan borstkanker besloot ze namelijk om voortaan (bijna) make-uploos door het leven te gaan. Haar nieuwe look vindt ze naar eigen zeggen “bevrijdend, leuk en een beetje rebels”. Want op een moment waarop iedereen uren spendeert aan make-up, gooit het nineties icoon het over een andere boeg. Resultaat? Een natuurlijker uitziende Pamela, die in haar dagelijks leven vaak zonder smokey eyes gespot kan worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer