Google Streetview

Vandalen vallen schoonheidssalon aan in Strombeek-Bever: "Geen buit, maar wel vernielingen"

Vandalen hebben vrijdagmiddag een raid gepleegd op een schoonheidssalon in Strombeek-Bever, een deelgemeente van Grimbergen. Ze richtten vernielingen aan, maar namen geen geld of andere buit mee. Het drietal kon ontkomen.

Vrijdagmiddag vielen drie gemaskerde jongemannen het schoonheidssalon Beauty House in Strombeek-Bever binnen. Ze bedreigden de aanwezigen en richtten vernielingen aan. Zo werd een brandblusser leeggespoten. Het drietal vluchtte daarna weg, zonder geld of iets anders buit te maken.

Crimineel feit

"Er is geen sprake van een overval, maar dit blijft wel een crimineel feit", stelt burgemeester Bart Laeremans (Vernieuwing) van Grimbergen. "Niemand is gewond geraakt, maar dit is uiteraard heel intimiderend naar mensen toe. De drie zijn kunnen ontsnappen. De recherche van de politie is nog bezig met sporenonderzoek", aldus de burgemeester.

Zwarte training

De drie verdachten zouden ongeveer 18 jaar oud zijn. Ze droegen een zwart trainingspak en een blauw mondmasker en zijn richting Meisestraat weggelopen. Wie het drietal gezien heeft, wordt gevraagd de politie te bellen.

Meest gelezen