© VTM NIEUWS

VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten gaat dit najaar met pensioen

Dany Verstraeten (67) neemt na 35 jaar als nieuwsanker bij VTM afscheid. Dit najaar gaat hij met pensioen. “Na al die jaren is het stilaan tijd dat ik het wat rustiger aan ga doen, zodat ik wat meer tijd kan vrijmaken voor mijn gezin en mijn vrienden”, zegt hij. Verstraeten is er van de start van VTM bij.

edb

Verstraeten kon drie jaar geleden al met pensioen, maar koos er toen voor om door te gaan. Nu vindt hij dat het tijd is om te stoppen. “Wanneer ik straks bij de VTM NIEUWS-redactie vertrek, doe ik dat met een gerust gemoed”, reageert Verstraeten. “Ik ben enerzijds tevreden over alles wat ik meer dan drie decennia lang heb kunnen doen en anderzijds is er de zekerheid dat de toekomst van VTM NIEUWS in goede handen blijft, met de talentvolle collega’s die er aan de slag zijn.”

De carrière van Dany Verstraeten begon in 1979 op de verkeersredactie van de openbare omroep. In 1988 maakte hij de overstap naar VTM. Op 1 februari 1989 presenteerde hij, samen met Nadine De Sloovere, de allereerste nieuwsuitzending. Vanaf dan was hij een vast gezicht in het nieuws van 19.00u. Daarnaast presenteerde hij bij VTM het reportagemagazine Telefacts en de automagazines De zesde versnelling en Autowereld.tv. Nu ankert Dany nog het nieuws op zondagmiddag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER