Vrouw ontdekt dat er al maanden een man onder haar huis woont: “Zo eng om een arm uit dat gat te zien komen”

Toen de Amerikaanse Ashly Guardino en haar gezin vorige week gewekt werden door vreemde geluiden, gingen ze ervan uit dat het om hun huurbaas ging die op hun dak zat. Maar toen ze naar buiten gingen en het gras zagen bewegen, ontdekten ze tot hun afschuw dat er een man onder hun woning zat verscholen. “Weet je hoe eng het is om een arm uit dat gat te zien komen”, klinkt het geschokt in de video die Ashly deelde.

Bij Ashly vielen er plots heel wat puzzelstukjes op hun plaats. “De man leefde waarschijnlijk langer dan drie maanden in onze schuilkelder”, klinkt het. “We hoorden altijd vreemde geluiden, geklop of gefluister, maar we dachten steeds dat het de tv of de wind was. Ook het luik van een ingang tot de kelder werd twee tot drie keer per week losgemaakt. Ik dacht dat onze katten het deden. Maar nu weten we dus dat het een volwassen man was.”

De man (26) die in de schuilkelder zat verscholen, werd eerder al veroordeeld tot een gevangenisstraf voor dezelfde feiten. Welke straf hij nu krijgt, is niet duidelijk.

(lvdw)

bekijk ook

Koppel ontdekt dat buurman al maanden elektriciteit aftapt via verborgen draad onder tuin: “Politie kan hem niet arresteren”

Man ontdekt dat nieuwe camera’s van buren enkel op zijn woning gericht zijn: “Dit kan toch niet legaal zijn?”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer