Bart De Wever tijdens zijn vakantie met vrouw Veerle, zoon Simon en dochter Liesbet in Riga.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever tijdens zijn vakantie met vrouw Veerle, zoon Simon en dochter Liesbet in Riga. © Jan Aelberts

Op vakantie met Bart De Wever: “Of ik een oude zure zaag ben geworden? Ik kan het helaas niet ontkennen”

Bart De Wever zit zelden stil, ook niet op vakantie. Met zijn gezin heeft de burgemeester van Antwerpen en de voorzitter van N-VA een lange roadtrip gemaakt door Scandinavië en de Baltische Staten. Wij mochten op bezoek in Riga, de hoofdstad van Letland, en zagen hem vaker lachen dan normaal. “En dan gebeurt wat op vakantie wel vaker gebeurt. Zonder het goed en wel te beseffen, glijd je van koetjes en kalfjes naar een ernstig gesprek.”

64 reacties

  • Marlene De Smedt

    8 maanden geleden
    Aan de fans. Jullie hebben zeker het recht om BDW een goede, slimme, welmenende politicus te vinden. Maar meer kritische mensen wegzetten als trollen en op hen neerkijken gaat ietsje te ver. Eigenlijk vind ik bijvoorbeeld Minister Vanden Broucke een goede, slimme, welmenende politicus, zonder op jullie neer te kijken noch jullie als trol te benoemen. Mag dat? Er zullen er nog wel meer zijn van allerlei gezindte
  • Jo Peeters

    8 maanden geleden
    Zolang De Wever niet samenwerkt met het VB betekent dat voor mij dat hij niet kiest voor een zelfstandig Vlaanderen maar alleen maar voor zijn partij en zichzelf. Die onzin van stugge of rare snuiters in het VB is omdat hij niet wil samengaan met een partij waar een grote meerderheid Vlamingen voor kiest en omdat het VB het even goed of beter doet dan zijn partij.
  • Danny Damiaens

    8 maanden geleden
    Wat heeft hij met zijn partij bijgebracht?Vlaanderen is al die jaren gewoon bergaf gegaan.Zijn visie heeft ons totaal niks bijgebracht.Het gaat ons in de toekomst heel veel geld kosten met zijn maatregels maar velen weten dat nog niet.
  • Willy Niclaes

    8 maanden geleden
    Een intelligente politicus met visie , ver vooruit op zijn generatiegenoten , heeft het beste voor met Vlaanderen ,en België maar de traditionele partijen steken stokken in de wielen. De enige die qua IQ even mag komen tippen is Paul Magnette , die heeft ook het beste voor met Wallonië en vooral dan het profitariaat , zal nooit meewerken aan een positief programma waar Vlamingen en Walen gelijk zijn
  • Stephan Priem

    8 maanden geleden
    Voor vele ontgaat blijkbaar dat het politieke beeld in België gigantisch is veranderd. Waar vroeger maximum drie partijen het beleid voerde zijn er nu zeven partijen voor nodig om een ordentelijke meerderheid te hebben en dan zwijg ik nog over het aantal regeringen en de versnippering van bevoegdheden en dit alles werd bedisseld nog voor de opkomst van Mr. De Wever.