Een momentopname uit het eerste seizoen van 'Fargo.'
Volledig scherm
Een momentopname uit het eerste seizoen van 'Fargo.' © TMDB

Vijfde en laatste seizoen van ‘Fargo’ verschijnt dit najaar op het scherm

TVHet vijfde seizoen van de serie ‘Fargo’ is vanaf 21 november te zien. De reeks gaat dan van start op de Amerikaanse tv-zender ‘FX’ en streamingdienst ‘Hulu’. Het is niet duidelijk wanneer België volgt. Eerdere seizoenen zijn te zien via ‘Prime Video’.

  1. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.
  2. Na de controverse over het programma ‘Niet klein te krijgen’ is de opvolger van Paul de Leeuw bekend
    TV

    Na de controver­se over het programma ‘Niet klein te krijgen’ is de opvolger van Paul de Leeuw bekend

    Jurre Geluk (31) neemt de rol over van Paul de Leeuw (62) in ‘Niet klein te krijgen’. Dat bevestigt omroep BNNVara aan ‘AD’. De Leeuw was de oorspronkelijke presentator, maar legde zijn werkzaamheden neer nadat er kritiek was ontstaan op zijn gedrag achter de schermen. In het tv-programma worden kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun families gevolgd in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht en andere ziekenhuizen.