Sarah Puttemans.

Vriendin Viktor Verhulst plots licht verlamd: “Ik kan niet beschrijven hoe eng dit was”

Sarah Puttemans (24), de bekende influencer en vriendin van Viktor Verhulst, heeft er enkele bange momenten opzitten. Ze belandde zopas op de spoedafdeling van het ziekenhuis in Eeklo.

Tom Vets

De jonge dame was donderdag in de vooravond met de auto aan het rijden toen ze plots last kreeg van verlammingsverschijnselen. Gelukkig kon ze nog net op tijd haar auto aan de kant van de weg zetten. “Ik kan niet beschrijven hoe eng dit was. Ik kon niet deftig spreken, kon mijn handen en benen niet meer bewegen”, klonk het op haar Instagram Stories.

De hulpdiensten werden gealarmeerd en ze moest een nacht ter observatie blijven in het AZ Alma van Eeklo. De problemen verdwenen weer snel, maar wat er precies aan de hand is, weet ze niet. Via Instagram heeft ze een oproep gelanceerd. Mensen die ooit een gelijkaardig probleem hebben meegemaakt, mogen haar altijd contacteren. Ze hoopt zo ook beter te kunnen inschatten wat ze in zulk geval het best doet.

Haar vriend Viktor kon Sarah niet troosten, want hij verblijft momenteel op Tenerife waar de nieuwe afleveringen worden ingeblikt van Love Island. Dat seizoen start maandag op Streamz.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER