Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Is de Versuz open op maandag? Hoe velen bij Racing Genk momenteel tegen zichzelf lijken te voetballen

Na de 0 tegen Eupen, nu de 0 tegen Charleroi. In Europa of te lande: Racing Genk kan niet punchen. Dát is al een hele zomer bekend. Maar zijn bij veel spelers de twijfels ook niet in het kopje gekropen? Racing Genk kan wat sex, drugs en rock ’n roll gebruiken.

5 reacties

  • Eddy Willems

    8 maanden geleden
    Waarom Genk Tolu heeft gehaald blijft voor mij een raadsel. Ontzettend traag, technisch weinig begaafd en quasi onbeweeglijk. Met zo'n spits wordt scoren moeilijk.
  • Mario Erna

    8 maanden geleden
    Na het vertrek van onuachu , is het enkel maar bergafwaarts gegaan voor Genk .titel verspeeld, geen scoringsvermogen meer , europees een lachertje , dat komt ervan, uwe gouden schoen verkopen, scorende spits gevraagd dringend , of het word een drama dit jaar, en voor Dimi, geld lost niet alles op !!!!
  • Jeroen Custers

    8 maanden geleden
    Het is fout gelopen bij de transfers in de winter van vorig seizoen. Na het vertrek van Onuachu is het scorend vermogen van KRC zo dramatisch laag geworden dat een zekere titel uit handen is gegeven, dat er nu tegen mindere tegenstanders geen kwalificatie in Europa wordt gehaald en dat ze in de competitie al 3 keer op rij niet scoren (tegen Cercle was een gelukje door een owngoal). Genk heeft duidelijk nood aan een afwerker.
  • Kelly Verlinden

    8 maanden geleden
    Genk is een schaduw van zichzelf geworden.
  • Jan Vercammen

    8 maanden geleden
    Wat moet er in Genk gebeuren? Geen gemakkelijk antwoord. Dat ze een voorbeeld nemen aan Jong Genk dat met 2-5 ging winnen bij favoriet Francs Borains en met 6 op 6 aan de leiding staat nadat ze de eerste match gewonnen hadden tegen Beveren, een andere favoriet. Zijn er daar geen afwerkers voor 1A? Waar zit Mike Trésor? Transferfitis? Kapitein Bryan wordt enorm gemist. Hij speelde voor 2. Hoe terug vertrouwen opdoen? Donderdag winnen!