Degryse looft Deila.
Volledig scherm
PREMIUM
Degryse looft Deila. © Photo News

Marc Degryse vindt Ronny Deila de juiste man voor Club Brugge: “Hij zal géén Hoefkens of Parker zijn”

Club Brugge legde er zeven in het mandje tegen RWDM en dat kon ook Marc Degryse bekoren. Onze huisanalist looft het werk van Ronny Deila. “Na amper 4 maanden heeft hij élke speler mee in zijn verhaal.” Tegelijk merkte Degryse een potentiële publiekslieveling bij Anderlecht op en dicht hij AA Gent titelkansen toe. Al is daar wel één voorwaarde aan verbonden.

15 reacties

  • Sven Celeyn

    8 maanden geleden
    Hoefkens en Parker (haalde warempel een doelman?!) hebben nooit centraal defensief ingegrepen. Nochtans lag daar het verlies van de titel. Geen snelheid en rust in opbouw. Counters kostten 20 punten. Deila is er ook blind voor. Geen ervaring, snelheid, grinta aanwezig. Centraal ingespeeld duo nodig.
  • Ivan Beelaert

    8 maanden geleden
    Een trainer die terug in 4-3-3 speelt met snelheid en hoge druk op de helft van de tegen partij.Zet trouwens de spelers op hun beste positie en staat niet te roepen en met zijn armen te molenwieken zoals sommige.Club heeft terug een Noorse top trainer ,we hebben er al eens één had .
  • Patrick Coucke

    8 maanden geleden
    2 maal verliezen en Marc spreekt anders
  • Philippe De Naeyer

    8 maanden geleden
    Het gaat zeer goed met FCB, maar of dat de verdienste van Deila is kan ik niet zeggen. Wel dat Zinckernagel een knap staaltje transferwerk is voor die prijs. Met de kern van FCB moet je altijd meedoen voor de eerste plaats.
  • GHISLAIN Tordeur

    8 maanden geleden
    Ik zou zeggen eindelijk vanaken op de bank wat is er zo speciaal aan Hans ? Juist zijn passen die aankomen maar sorry voor mijn taal gebruik zo stijf als een plank en dan willen sommige personen hem nog als vervanger van kdb in de Belgische ploeg waar gaan we naar toe?