BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
1
EINDE
0
AEK AEK
  • 16' Goal Vincent Janssen

MATCHVERSLAG. Tienkoppig Antwerp knokt zich naar knappe zege én gunstige uitgangspositie tegen AEK

Antwerp trekt volgende week met een kleine voorgift naar Griekenland. Een goal van Vincent Janssen volstond voor de 1-0. Na rood voor Bataille was het puur op karakter overleven voor de Great Old. Dat zal het volgende week nóg eens moeten doen in de hel van Athene, wil het de poort naar de Champions League opengooien.

48 reacties

  • Phill Heijdens

    9 maanden geleden
    Zoals Van Bommel het steeds zegt over zijn ploeg hebben de Grieken van hun eigen verloren. Mooi voetbal moet je van Antwerp niet verwachten.
  • Patrick Vandeputte

    9 maanden geleden
    Met dit voetbal kan "den Antwerp" niks gaan doen in de Champions League tenzij iedere match een pak voor de broek krijgen. Er was niks 'knaps' aan die zege gisterenavond. En de 36-jarige Amrabat was de beste man op het veld, niet iemand van Antwerp.
  • Dirk De Gendt

    9 maanden geleden
    Ok de Grieken zetten Antwerp vast op de eigen helft, maar veel doelgevaar heb ik niet gezien. Als dat alles is wat ze kunnen bijna een volledige helft tegen 10 man, mag Antwerp nog hopen. Natuurlijk is het ginder een andere match, maar een beetje positivisme mag toch ook wel eens, niet?
  • Kurt Ceviani

    9 maanden geleden
    Ik vrees dat ze ginder wel gaan verdrinken.
  • André Van der Poorten

    9 maanden geleden
    De Grieken verdienden meer.Amen en uit . Niks ” knappe ’ zege , met de hakken over de sloot ware een juistere titel geweest . En dan altijd die beelden van die lege tribune,,,erbarmelijk .