© BFM

E19 richting Antwerpen vrijgemaakt na ongeval bij Sint-Job-in-'t-Goor: vrachtwagenbestuurder lichtgewond

Brecht -

Door een ongeval met drie vrachtwagens was de E19 richting Antwerpen ter hoogte van Sint-Job-in-'t-Goor urenlang versperd. Een bestuurder raakte lichtgewond. Het Vlaams Verkeerscentrum meldde om 21.40u dat de weg vrijgemaakt werd.

jtp

Het ongeval gebeurde omstreeks 17u. Drie vrachtwagens kwamen net voorbij de afrit Sint-Job-in-'t-Goor met elkaar in botsing op de rechterrijstrook, vermoedelijk gebeurde de aanrijding in de staart van de file. “De cabine van de tweede vrachtwagen raakte zwaar beschadigd, de bestuurder liep lichte verwondingen op”, zegt de federale politie.

De vrachtwagens stonden verspreid over beide rijstroken en moesten getakeld worden. Dat bleek een werk van lange adem. De federale wegpolitie sloot de E19 lokaal volledig af, pas uren later was de weg vrijgemaakt. Het verkeer kon via de af- en oprit wel voorbij het ongeval, maar het incident veroorzaakte uiteraard de nodige hinder. Vanaf Brecht was het een half uur aanschuiven. In de andere richting, naar Nederland, stond een tijdlang een kijkfile die tot Brasschaat reikte.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen