BELGA
Volledig scherm
© BELGA

België klokt af op meer dan 40.000 euro prijzengeld na vijfde plaats Belgian Cheetahs in finale 4x400m

Ook de derde keer bleek niet de goede keer te zijn. In de finale van de 4x400m werden de Belgian Cheetahs vijfde. Ooit lopen ze wel eens in de prijzen. Wie weet over een jaar op de Spelen. Als Cynthia Bolingo’s pezen standhouden tenminste.

36 reacties

  • Jean Paul Heck

    8 maanden geleden
    Stoppen met die infatiele bijnamen. In nederland zou je keihard uitgelachen worden
  • Herman Van Arendonk

    8 maanden geleden
    Pieter Martens: Helemaal mee eens op beide punten. De bijnaampjes zijn geheel onnodig. Nationale sportcentra zijn niet controversieel in Nederland, omdat het land geen taalbarriere heeft. Belgie moet ook een Papendal hebben, en het maakt niet uit of het in Vlaanderen of Wallonie komt te staan.
  • Pieter martens

    8 maanden geleden
    Begin eerst eens met al die "bijverschijnselen" te schrappen zoals al die bijnaampjes en op voorhand al medailles toekennen met ,misschien en als en vroeger deden ze het zo .Oplossing SAMEN trainen en niet wie het nu gaat met ieder apart, tip ga kijken bij de Nederlanders hoe zij het doen in Papendal vlak bij Arnhem.
  • Pato Kruyt

    8 maanden geleden
    Bizar dat een op papier klein land als Nederland zo ontzettend veel Europees, wereld en Olympische kampioenen heeft in talloze sporten. Dat is een sportnatie waar België heel ver achter blijft en zal blijven helaas.
  • Herman Van Arendonk

    8 maanden geleden
    Prima 400 meter estafette gelopen door de Belgische dames, maar op Femke Bol staat geen maat. Alleen de Amerikaanse McLaughlin is van dat niveau, en die was er dit keer niet bij.