REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Nederlandse F-16's mogelijk pas eind 2024 beschikbaar voor Kiev - Russen rukken op in Oost-Oekraïne

UPDATEEen drone heeft een fragmentatiegranaat laten vallen op een Russisch dorp in de grensregio Belgorod. Rusland heeft afwijzend gereageerd op de geplande levering van F-16's aan Oekraïne. En het Oekraïense leger heeft de voorbije week nabij de oostelijke stad Bachmoet zo’n drie vierkante kilometer terrein heroverd. Herlees de ontwikkelingen van maandag 21 augustus hier.

17 reacties

  • ivo deledda

    8 maanden geleden
    Ik vraag me af wat nut de Oekraïense droneaanvallen hebben? Ze worde allemaal onderschept door de Russen….. volgens mij weggegooid geld
  • jack luteijn

    8 maanden geleden
    Onvoorstelbaar dat dit in 2023 nog kan plaatsvinden . De Oekraïners zijn ook geen „liefjes“,maar wat de Russen flikken spant de absolute kroon. Misdadig tot in de hoogste graad. Onderschat de Russen niet! Sterven voor „vadertje Russland “ staat nog „onbegrijpelijk genoeg“, nog hoog in het verdoemde Russische vaandel! Putin maakt daar net grote gretigheid gebruik van . Schandelijk maar waar!
  • Wim Dhondt

    8 maanden geleden
    Vraag me toch af of ze voldoende techniekers munitie & wisselstukken hebben. Een F16 heeft een heel team nodig om luchtwaardig te blijven . Of komen die toestellen terug voor onderhoud?
  • etienne stevens

    8 maanden geleden
    Mooie vooruitzichten voor de bevolking dat de oorlog nog zo lang gaat duren. Dan kan Zelensky nog dikwijls bedelen voor geld en wapens en hopen dat de Navo betrokken geraakt bij deze oorlog.
  • Danny Bottelier

    8 maanden geleden
    Dat is de essentie van oorlog voeren hé. Elkaar bestormen en beschieten.