Naar school met Camille? Dat kost je een pak meer

Camille is niet alleen de hype van de zomer, maar ook al van 1 september. Haar schoolgerief vliegt de deur uit. Maar hoeveel duurder is dat in vergelijking met een boekentas vol roze spullen?

Chris Snick

Het prijsverschil tussen een boekentas vol Camille-spullen of enkel roze spullen is best wel groot. Voor de vergelijking keken we naar de prijzen bij Fun en Dreamland. Een ringmap met daarop de zangeres kost je net geen drie euro meer, voor haar brooddoos betaal je vier keer zoveel als voor een gewoon roze exemplaar. En er kan dan wel 50 ml meer in de Camille-drinkfles, dat verklaart die tien euro extra echt niet. Alles samen kost naar school met Camille 49,39 euro, gewoon in het roze is dat maar 21,19 euro. Het verschil is op die manier liefst 28,2 euro. Veel geld.

Dan maar een ander idool zoeken voor je kind? Dat haalt weinig uit, je bent heus niet goedkoper af wanneer je zoon of dochter fan is van iemand anders.

LEES OOK. Honderdduizenden schoolspullen met popster Camille op, tot grote vreugde van één bedrijfje

Voor een brooddoos van Like Me betaal je zelfs 8,99 euro, nog ietsje meer dus. Al heb je daar natuurlijk wel het geluk dat zowel Pommelien als Camille, Francisco Schuster én Maksim op die doos staan. Daar betaal je al eens een euro meer voor. Die van K3 kost op de webshop van Studio 100 ook 8,99 euro. En Bumba is een nog duurdere vogel. Voor zijn brooddoos betaal je bij Fun 9,99 euro. Wat met Pommelien Thijs die ook razend populair is? Met haar kun je niet naar school: mappen, brooddozen of kaftpapier heeft ze niet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER