Het incident speelde zich af op de Grote Markt.© koen fasseur

Dronken man gooit glas kapot in gezicht van vrouw op Bollekesfeesten: politie opent onderzoek

Antwerpen -

Een leuk avondje uit op de Bollekesfeesten dit weekend is voor een vrouw uit Antwerpen geëindigd in het ziekenhuis. Na een woordenwisseling gooide een dronken man een glas kapot in haar gezicht. De Antwerpse politie is een onderzoek gestart, de vrouw plaatste een oproep naar getuigen op Facebook.

jtp

De feiten dateren van zaterdagavond omstreeks 22u op de Grote Markt in Antwerpen. Na een opmerking over jonge kinderen laat op de avond kwam het tot een woordenwisseling tussen enkele mensen. Op een gegeven moment gooide een man zijn glas kapot in het gezicht van het slachtoffer. Daarbij liep de vrouw verschillende snijwonden op.

De vrouw, die liever anoniem wil blijven, plaatse haar relaas van de feiten op Facebook, in de hoop getuigen of de betrokkenen te vinden. “Het betreft een koppel met twee jonge kindjes. Een groep meisjes ontfermde zich over de kindjes aangezien de mama en papa straalbezopen waren”, aldus de vrouw. Volgens haar nam het koppel meteen na het incident de benen in de richting van de Eiermarkt. “Volgens getuigen zouden de kindjes hierbij ook ten val zijn gekomen.”

De politie nam de verklaring van het slachtoffer af in het ziekenhuis. “Het onderzoek wordt gevoerd op basis van getuigenverklaringen. Getuigen van deze feiten mogen zich zeker melden bij de politie”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen