Acteur Ben Affleck poseert met bril van Eline De Munck: “Dit is net écht gebeurd”

Wie nog op zoek is naar een stevige dosis carrière-inspiratie, kijkt best eens in de richting van Eline De Munck. Hoewel sommigen haar misschien alleen kennen van het kleine scherm, maakt de tv-presentatrice sinds 2015 ook een naam met Odette Lunettes. Ze legde een lange weg af, maar die loont duidelijk de moeite want ook Hollywood is ondertussen fan van haar brillen.

Camille Van Puymbroeck

Wil je liefst een bril die zo weinig mogelijk opvalt, dan ben je bij Odette Lunettes niet aan het juiste adres. Het Antwerpse brillenlabel staat bekend om opvallende ontwerpen en grote modellen. Eline De Munck promoot de brillen regelmatig zelf op sociale media én in het echte leven.

© Instagram / @elinedemunck

Wanneer je je eigen merk hebt opgericht, hoop je uiteraard dat er ooit een celebrity met je werk gespot zal worden. Die droom is nu werkelijkheid geworden voor Eline De Munck want niemand minder dan Ben Affleck – aka Meneer Jennifer Lopez – kan dezer dagen gezien worden met een ontwerp (of drie) van Odette Lunettes. Nu nog hopen dat hij ook Jennifer weet te overtuigen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle