Sébastien Pocognoli en Thomas Vermaelen.
Volledig scherm
Sébastien Pocognoli en Thomas Vermaelen. © Photo News / Photo News

Thomas Vermaelen wordt hoofdcoach van Duivels U20, bij U18 wordt hij ook assistent van Sébastien Pocognoli

Nieuwe dubbele rol voor Thomas Vermaelen (37) binnen de Belgische voetbalbond. De voormalige international wordt hoofdcoach van de U20-ploeg en hij zal ook de rol van assistent vervullen bij de U18. Daar wordt Sébastien Pocognoli (37), eveneens ex-Rode Duivel, de hoofdtrainer.

6 reacties

  • Eric De Baeremaeker

    8 maanden geleden
    Terechte beslissing .
  • Claude Broucker-Briké

    8 maanden geleden
    Geweldig … proficiat!
  • ETIENNE BOECKX

    8 maanden geleden
    Die dubbele rol kan enkel maar te maken hebben met te weinig betaald voor de job van hoofdcoach ! Twee ex verdedigers als coach voor -18 ?! Gaan wij catenatio spelen ?
  • Christiaan GOETHALS

    8 maanden geleden
    Vermaelen wordt in de voetkringen nu al een van de grootste toekomstige trainers beschouwd. Als hij zo goed wordt zoals hij als speler was gaan we nog veel plezier beleven aan zijn zienswijzen.
  • Pascal daelman

    8 maanden geleden
    Volledig mee eens Jonas. Jaren naar trainerschool geweest en ervaring opgedaan bij elite ploegen, eerste ploegen etc. Maar nooit kans gekregen om daar aan de slag te gaan. Zelf geen reactie ontvangen na sollicitatie. Om het eerlijk te laten lijken moeten ze die vacature openbaar maken, maar die is toch al ingevuld. Op een paar maand tijd hebben ze alle diploma’s, terwijl jij er jaren moet overdoen. Net hetzelfde bij eliteploegen. De amateur voetbal trainer krijgt totaal geen kansen meer.