Rubiales kondigde
Volledig scherm
Rubiales kondigde © ANP / EPA / BBC

“Ik treed niet af!”: Luis Rubiales wil niet wijken als bondsvoorzitter en stelt dat hij slachtoffer is van ‘vals feminisme’

Als het aan hem ligt, blijft hij gewoon waar hij zit. Op de troon van de Spaanse voetbalbond. Luis Rubiales (46) kondigde op een spoedoverleg deze middag aan niet uit zichzelf te zullen vertrekken. Nochtans waren er eerder geluiden te horen dat hij dat wel zou doen. De Spanjaard, naar wie ook een tuchtonderzoek bij de FIFA loopt, kreeg bakken kritiek over zich na het zogenaamde ‘kiss-gate’, waarbij hij speelster Jenni Hermoso vol op de mond zoende nadat Spanje de finale van WK won.

38 reacties

  • Rudy Claes

    8 maanden geleden
    Zijn obsceen gebaar op de tribune was al genoeg om hem te straffen !
  • Bert Vere

    8 maanden geleden
    Als ie ook af en toe een vent enthousiast zo kust zal het wel. Indien niet is hij een profiteur.
  • Patricia Helewaut

    8 maanden geleden
    2 maten en 2 gewichten in Spanje. Een supporter club Brugge wordt onmiddellijk in de cel gestoken voor vermeend belasten van een jonge vrouw. Maar aan deze bozo wordt niets gedaan en hij is er nog trots op ook.
  • Jan Daems

    8 maanden geleden
    Het viel mij tijdens de viering meteen op dat hij wel erg gretig tekeer ging bij alle speelsters. Deze hete macho waant zich waarschijnlijk onaantastbaar in zijn functie e denkt zich alles te kunnen permitteren en dat heeft dan niets maar dan ook absoluut niets met preutsheid te maken Michelle Goyens.
  • Michelle Goyens

    8 maanden geleden
    Wat voor flauwe kul is dit allemaal? Die man wilde toch gewoon zijn blijdschap uiten? Verder kan alles en mag alles. Hypocrisie ten top met de preutsheid tegenwoordig. Belachelijk gewoon.